Workshops

Hello gorgeous!

Verlang jij ook naar je vrouwelijkheid omarmen? En dan bedoel ik alle aspecten van je vrouwzijn! De mooie kanten, maar ook de kanten die je vertelt zijn te verbergen. De kanten die geen plek zouden hebben in deze maatschappij. IMG_7769

”De middag, met andere vrouwen in de cirkel was voor mij een warme en enerverende ervaring. De rite was prachtig om te mogen ontvangen en voelde als een helende, krachtige en voedende oer energie. 

Mooi was ook de visualisatie, waarin liefde, maar ook pijn en verlies deel uitmaakte. Het voelt voor mij als een eerste stap van heling, op persoonlijk maar ook op collectief niveau. Ik ben ook geïnspireerd en het borrelt en bruist weer!’

– Chantal

Jij bent een bron van creatiekracht, jij bent magie! Laten we samen springen in die bron van manifestatiekracht en ontdekken wat vrouw zijn écht voor ons betekent.

IMG_3077 2

”Het ontvangen van de Rite heeft me diep geraakt
en de stroom aan creativiteit die de afgelopen weken
al bij mij op gang was gekomen enorm bekrachtigd
en versterkt.. Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik
deze middag met jullie mocht beleven!” 

– Monique

Laten we onze baarmoeder eren. Laten we haar liefhebben en respecteren. Laten we afscheid nemen van de pijn die in haar huist en haar awesome women powers activeren!

Jij kan we nog bij zijn 5 november en dat wil je! En dat wil ik! Wanneer vrouwen samenkomen is dat pure magie en ik wil niets liever dan deze Rite met zoveel mogelijk vrouwen delen. Zodat we kunnen helen, zodat we ons licht kunnen schijnen in de wereld.

IMG_7766

”[…] ik merk de afgelopen dagen duidelijk dat er zaterdag
een soort verschuiving ten goede heeft plaatsgevonden. Ik
heb daadwerkelijk iets kunnen achterlaten wat mij niet meer
diende en iets meegenomen naar de toekomst.’

– Anna

Waar? Soest (de exacte locatie ontvang je wanneer je je aanmeld)
Wanneer? zondag 5 november, 14:00-17:00
Vergoeding: €45 incl materialen, handout, lekkere hapjes & drankjes en nog veel meer!

Stuur om je aan te melden – of voor meer informatie – gewoon een mailtje naar info@hekseninhetwild.com. As easy as that!

 

 

 

Advertenties