Tarot- en Orakelreadings

SAMSUNG CSCscroll naar beneden om de verschillende readings te zien die ik aanbied

Het hele leven is één lange, prachtige zoektocht. Een ontdekkingsreis.
En soms is het slim om even stil te staan en te kijken waar je nu bent,
waar je naar op weg bent en hoe je daar het beste kan komen.
Een geweldig hulpmiddel daarvoor zijn boodschappen
van de kaarten.

Ik help je heel graag met inzichten verkrijgen.
Of je nu gewoon even wilt weten wat er nu speelt in je leven, je wil kijken hoe je het beste je doel kan behalen
of het gewoon even allemaal niet meer weet.
Tarot- en orakelkaarten zijn mijn steun en toeverlaat.
Ze halen je niets uit de handen, je moet het nog steeds allemaal zelf doen.

Wat ze je geven is boodschappen uit het universum.
Ze helpen je inzien welke processen je nu doormaakt en waarom.
Welke stappen je kan nemen en wat mogelijke uitkomsten zijn van je keuzes.
Ze zijn een steuntje in je rug, een bevestiging, een liefdevol duwtje in de juiste richting.

Als ik jou mag helpen met deze inzichten verkrijgen, stuur me dan een berichtje op info@hekseninhetwild.com. Geef aan in de mail welke reading je graag zou willen. Als je niet zeker weet welke reading het best bij jou past op dit moment vertel dan iets over je vraag of situatie en dan kijken we samen naar de beste optie.

—————————————————————————————————————————————–

△Mabon Reading△ 
Deze reading is tijdelijk (tot en met 1-10-2017) beschikbaar voor een leuke actieprijs!

5k

Mabon, de herfstequinox, is een tijd van de balans opmaken, van kijken naar wat je dit jaar hebt mogen ontvangen en/of creëren, en bepalen naar wat je niet meer nodig hebt. Het is de dag van perfecte balans. Een prachtig

moment dus voor wat extra inzichten en begeleiding. Daarom bied ik nu speciaal een reading aan voor Mabon waarbij, onder andere, aan bod komt wat dit jaar jouw oogst is, wat je achter je mag laten en waar jij je op kan gaan richten voor het komende jaar. Als een extraatje trek ik ook voor de komende drie jaarfeesten (Samhain, Yule en Imbolc) een kaart waar je mee aan

de slag kan. Een uitgebreide reading die je helemaal uitgewerkt ontvangt in een PDF, inclusief foto’s van de kaarten, zodat je deze in alle rust kan doorlezen en zo vaak weer erbij kan pakken als je wil.

Hoe? Mail mij op hekseninhetwild@gmail.com. Als je wil mag je iets vertellen over jezelf, over waarom je deze reading wil of een vraag stellen, maar dit hoeft niet. 
Vergoeding: €20

△Me time△

SAMSUNG CSC

Deze reading is ideaal voor gewoon een tussentijdse check up. Een soort spirituele APK. Een rechttoe rechtaan reading van vier kaarten die jou duidelijke inzicht geven in het proces waar jij je nu in bevind. Ze vertellen je wat duidelijk nu een thema is in jouw leven, welke elementen daarvan meespelen (maar nog onzichtbaar zijn voor je), welke actie jij kan ondernemen en wat de werkelijke kern van jouw proces is. We bevinden ons al-tijd in een proces. Er is altijd ontwikkeling en er is altijd wat te leren. Soms zien we dit echter niet, gaan onze prachtige processen verloren in de hectiek van het alledaagse leven. Deze reading is perfect om weer even bewust te worden en een duidelijk beeld te krijgen van hoe nu verder. Gewoon een beetje onschuldige self-care 😉

Hoe? Mail mij op hekseninhetwild@gmail.com. Als je wil mag je iets vertellen over jezelf, over waarom je deze reading wil of een vraag stellen, maar dit hoeft niet. 
Vergoeding: €15

△All you need is…△

foto blog 1

Aaaah, de liefde!♡ Niets zo mooi, zo heerlijk, en zo verwarrend. Of je nu wat meer inzicht wil krijgen in je relatie, in de prille liefde of waarom het maar niet lukt om die perfecte wederhelft te vinden, de kaarten kunnen je helpen. Omdat we zelf zo verweven zijn in, en betrokken zijn met, onze relaties is het soms moeilijk om er objectief naar te kijken. We kleuren alles in met onze eigen ideeën en oordelen. Hierdoor kan het lastig zijn om te begrijpen waarom je relatie steeds in oude patronen vervalt, of waarom je gewoon niet snapt wat de ander nou bedoelt. Ik kan je helpen, via een reading, wat afstand te nemen. De kaarten kunnen je laten zien welke thema’s meespelen in jouw relatie en welke acties invloed hebben op jouw liefdesleven.

Hoe? Mail mij op hekseninhetwild@gmail.com en vertel iets over je reden waarom je deze reading wil. Vertel waar je tegenaan loopt of wat het ‘probleem’ is.
Vergoeding: €30

Let op! Ik kan jou niet vertellen waarom jouw partner/date/scharrel bepaald gedrag vertoont of wat hij/zij denkt. Ik kan alleen lezen voor de persoon die de reading aanvraagt. Het zou anders namelijk een schending van privacy zijn. Ook kan ik je niet vertellen waar, hoe en wanneer jij de liefde van je leven gaat ontmoeten. De reading gaat echt over JOU. Jouw acties, jouw achtergrond, jouw verhaal♡

Advertenties