Over mij

Na jaren van scepticisme om alles wat met geloof te maken heeft, kwam hekserij op mijn pad. En in dat moment, die ene seconde, wist ik dat ik mijn pad had gevonden. Sinds die tijd ben ik aan het ontdekken, definiëren en herdefiniëren waar ik in geloof. Het is geen kant-en-klaar pakket en er is geen boek die me de basis leert. Het is een altijd voortdurende zoektocht met een verdomd mooi uitzicht.

Ik geloof in jezelf volledig leren kennen;
de laagjes afpellen om steeds dichter bij je kern te komen.
Ik geloof in de kracht van vinden wat je gelukkig maakt en in voor je eigen blijdschap kiezen.
Ik geloof dat we gemaakt zijn om met de ritmes van de seizoenen en de maan te leven.
Ik geloof in de helende krachten van kruiden en edelstenen en de wijze lessen van
bomen en dieren.
Ik geloof dat we allemaal een kanaal voor hemelse energie zijn
en hier zijn om ons licht te schijnen.
En ik geloof dat hekserij voor iedereen kan zijn.

Noem het hoe je wilt. Hekserij, spiritualiteit, paganisme. Ik noem het de mooiste zoektocht waar ik ooit op had kunnen gaan. En ik vind het fijn dat jij een stukje mee komt wandelen.

– Kimberley
www.facebook.com/hekseninhetwild
info@hekseninhetwild.com

Advertenties

5 gedachtes over “Over mij

 1. Morna Brighid zegt:

  Wat een leuke website. Ik ben ook ex christen, ik wil er niets meer mee te maken hebben. Op mijn avatar lijkt het dat ik een vrouw ben, maar ik ben een man met een overdosis vrouwelijke energie. Neem eens een kijkje op mij website: http://nieuwespiritualitijd.wordpress.com daar schijf ook ook over hekserij, waar mijn ex vrienden niet blij mee zijn, ik ben namelijk positief en niet negatief. tov gristendom echter niet meer….

  Like

   • Morna Brighid zegt:

    Hoi Kimberly, ik dat dat je ex christen was, omdat je sprak over geloof. Ik ben lekkker teruggekeerd naar mijn spiritualiteit, en sta heel erg open voor alles wat juist niet christelijk is. Dat gebeurd als reactie op jarenlange onderdrukking. Ik neem mijn leven in mijn hand. Mijn helderziend- en voelendheid kwamen weer terug. Mijn opa was een heks, mijn overgrootvader was dat, mijn moeder is spiritueel en ik heb weer een goede relatie met haar. Dit ‘oude leven’ voelt goed. en of dat nu wicca is, Reiki of Yoga, het is mijn natuurlijke staat van zijn. Ik moet mijzelf ook geen ex christen noemen, maar eerder iemand die wakker is geworden dat bovennatuurlijk het natuurlijk is, het is wie ik ben. Dat is heel intens, dat is magie in zijn puurste vorm. Dat zat er altijd al in. Alleen ‘geef er maar een naam aan’, tegen labels heb ik altijd een aversie gehad. Maar lopp ik in de natuur en mediteer ik in de natuur, dan ijs daaar een verbondenheid. Dat ervaar ik heel intens. Dan komen de rituelen vanzelf, heel natuurlijk en heel intens. Ik vind je website heel interessant en je schrijft boeiend. Ik ervaar heel veel intensiteit. Ik geloof dat je een heel mooi mens bent. We doen een ‘werk’, het grote werk wat altijd is gedaan. En ook jij bent daarin van het grootste belang. Namaste-Ji (mijn zoek groet de ziel in jou, of ik groet het goddelijke in jou)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s