de Keizerin in het Wild

Afgelopen weekend werd ik 25, een kwart eeuw. En alhoewel dat natuurlijk nog steeds heel jong is, voelde het wel alsof er een nieuwe periode is aangebroken in mijn leven. Dit werd dan ook in overvloed bevestigd dit weekend.

De laatste paar weken had ik met verschillende gesprekken met mensen over durven ontvangen en jezelf het ontvangen waard vinden. Dat je best mag vinden dat jij meer geld mag verdienen, meer mag ontvangen. Meerdere malen heb ik dat herhaald aan anderen: je mag ontvangen, je mag het jezelf waard vinden. En uiteraard, zoals ik aan had kunnen zien komen, werd ik geconfronteerd met ontvangen. Ik voelde me overspoeld met liefde, berichtjes en cadeautjes. En wat is het lastig om je dan niet opgelaten of gegeneerd te voelen! Walk the talk! riep het universum naar me ;-). En als je je eraan overgeeft is het eigenlijk zo heerlijk. Knop op standje ontvangen en het gewoon over je heen laten komen, geven doen we morgen weer.

Zondag werd het mij duidelijk tijdens een meditatie dat ik verder kan en mag groeien in workshops geven en het heksenpad delen en dat ik dit zelfs uiteindelijk kan doen om mijn geld mee te verdienen, zolang intenties puur zijn. Angsten dat ik te jong of niet zweverig genoeg ben om serieus genomen te worden mag ik loslaten. Dus dat doen we gewoon.

Toen ik ’s avonds een jaarkaart trok voor mijn 26e levensjaar en dit de Keizerin was, wist ik zeker dat het goed zou komen en dat ik dit jaar al op weg ga naar die uiteindelijke droom. De Keizerin als jaarkaart geeft aan dat komend jaar een vruchtbaar jaar voor me zal worden en als ik goed zaai zal de oogst mooi zijn. De kaart verteld me dat ik in mijn vrouwelijke kracht mag staan, mijn troon mag claimen in waar ik voor sta en waarin ik geloof. Het is een tijd van creativiteit en een nieuw begin.

Dus om alvast een goed begin te maken en plannen meer te aarden heeft Heksen in het Wild nu een Facebookpagina, een e-mailadres en staat er een YouTubekanaal in de steigers.

– Read it? Liked it? How ‘bout a message right below? 😉 – 
Advertenties

3 gedachtes over “de Keizerin in het Wild

 1. Marielle zegt:

  Hoi Kimberley, echt een hele rare vraag dit hoor, maar geloof jij echt dat zo’n kaart iets over je leven zegt? Ik ben op mijn opleiding ook met tarotkaarten bezig maar ik kan er niet zoveel mee. xx

  Like

  • kimberleyheemskerk zegt:

   Hi Marielle,
   Ja, dat geloof ik echt, haha! 😉 Maar het werkt op een dieper niveau dan dat. Ik geloof dat een deel van ons op een hoger niveau verbonden is met dieper bewustzijn. En het is dat deel van ons die weet welke kaart te trekken, die ziet wat de uitkomst van acties zullen zijn en die ziet wat in ons onze acties motiveert. Stuur gerust een pb-tje op facebook of een e-mail als je het er over wil hebben 🙂
   x

   Like

 2. Pingback: De Geliefde Heks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s